Business to Business

I.D. Binnenhuisarchitectuur heeft met een aantal bedrijven een samenwerking opgestart en levert de volgende diensten:

  • Interieur Advies Dagen
  • Styleren van ondernemingen
  • Verkoopstyling voor makelaars

Heeft u behoefte aan informatie afgestemd op uw onderneming, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Interieuradvies bij bouwmarkten

De trend is dat steeds meer klanten van bouwmarkten starten met “decoratieve” verbouwingen. Als bouwmarkt kunt u hierop inspringen door de samenwerking met een binnenhuisarchitect aan te gaan. Met I.D. Binnenhuisarchitectuur biedt u als bouwmarkt uw klanten een inspirerend serviceproduct, namelijk het interieur advies in uw winkel. U speelt in op de behoeften van uw bestaande klanten, creëert meer traffic naar uw winkel en kunt, tegen relatief lage kosten, uw concurrenten voor zijn in deze uitdagende markt!

Interieuradviesdag bij de Praxis (Ede)

Op een Interieur Advies Dag ontvangen uw klanten een half uur lang GRATIS tips en woonadvies. Denk hierbij aan een kleuradvies of de inrichting van de woning. Onder het genot van een kop koffie ontvangen uw klanten informatie en raken ze enthousiast en geïnspireerd over uw assortiment. Met het verkregen advies kunnen uw klanten direct bij u shoppen. Meubels uitzoeken, verf op kleur laten mengen, behang erbij uitzoeken en het geheel met accessoires afmaken. Interesse of nieuwsgierig hoe het in zijn werk gaat? Kijk dan zeker voor een impressie van een Interieur Advies Dag bij bouwmarkt Praxis in Ede!

Interieuradvies op thema

In de huidige woningmarkt zullen uw klanten steeds vaker overwegen om de woning nu niet te verkopen, maar wel op te knappen. Een nieuwe badkamer is hier een mooi voorbeeld van. Bij de bouwmarkt kopen zij het sanitair en bouwmaterialen in en gaan thuis aan de slag.

Als bouwmarkt kunt u op deze behoefte inspelen en uw klant helpen door interieur advies specifiek voor badkamers aan te bieden. Samen met I.D. kan een plattegrond getekend worden en kunnen verschillende manieren van de sanitair opstelling besproken worden. Ook keuzes in tegels, aankleding met accessoires en niet te vergeten het verlichtingplan worden meegenomen in het adviesgesprek. Zo gaat uw klant met een tevreden gevoel en een complete badkamer thuis aan de slag!

badkamer-1paarsroze-verf

Naast badkamers zijn ook thema’s zoals “entree” , “verlichting”, “kinderkamers” en diverse workshops mogelijk. Interesse om in uw bedrijf een Interieur Advies Dag te organiseren, neemt u dan contact met ons op voor meer informatie.

Styleren ondernemingen

U kent het wel. Dat zijn van die zaken die wel gedaan moeten worden en die u eigenlijk ook wel belangrijk vindt. Maar toch komt het er maar niet van of u weet niet exact hoe u het moet aanpakken. En al helemaal niet waar u de tijd vandaan moet halen. I.D. Binnenhuisarchitectuur helpt u graag bij een hedendaags en verzorgde uitstraling van uw winkel/showroom. Of het nu gaat om de entree of een ruimte in uw winkel/showroom, wij verzorgen de styling-plannen tot aan het styleren zelf.

We beseffen dat het styleren van een winkel/showroom vaak een continu proces is. Toch willen wij benadrukken dat we zowel éénmalige als doorlopende opdrachten aannemen.  Heeft het uw interesse gewekt, neem dan voor meer informatie contact met ons op.

WoningVerkoop Presentatie op hoogwaardig niveau

Het creatieve teamSamen met Allround Fotografie uit Apeldoorn heeft I.D. Binnenhuisarchitectuur speciaal voor woningverkopers een  product op de markt gebracht; de WoningVerkoop Presentatie. De unieke combinatie van fotograaf en interieurstylist zorgt ervoor dat de te verkopen woning goed en hedendaags gepresenteerd wordt, immers de eerste indruk telt!

Lees meer over de WoningVerkoop Presentatie en de WoningVerkoop Video op verkoopstyling!

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met I.D. Binnenhuisarchitectuur.

Menu

© 2010  Copyright I.D. Binnenhuisarchitectuur - Bisschopsweg 132 - 3817 BX  Amersfoort (Utrecht) - Tel. 06 - 46 28 55 69