Agenda

Sanitair advies bij opening Praxis MegaStore Kayersdijk Apeldoorn

Op 2 februari opent de Praxis MegaStore aan de Kayersdijk 109 in Apeldoorn zijn deuren. Er wordt momenteel de laatste hand gelegd aan het inrichten van de winkel en over een twee weken gaan de deuren van deze nieuwe winkel open.

Vanaf 9.00 uur heet Praxis iedereen van harte welkom een kijkje te komen nemen en te profiteren van allerlei aanbiedingen en demonstraties. Op 2 en 3 februari is I.D. Binnenhuisarchitectuur ook aanwezig. U kunt gratis aanschuiven voor een inspirerende advies voor uw toekomstige droombadkamer. Neem een plattegrond en of foto’s van de ruimte mee en we verzorgen een 2D tekening in kleur en leuke tips voor de aankleding van uw badkamer. Het deskundige personeel van Praxis kan u helpen bij het beantwoorden van al uw technische vragen.

Komt u gerust langs of maak alvast een afspraak voor een uur gratis sanitair advies door te bellen met Cécile Roffelsen. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 – 46 28 55 69. Wij zijn woensdag en donderdag van 11.00 – 17.00 uur aanwezig.

Directie Praxis Apeldoorn, Ede en Tiel en I.D. Binnenhuisarchitectuur heten u van harte welkom!

Quick Scan, eerste hulp bij identiteit en sfeer in uw interieur.

Op 14 november 2010 staan I.D. Binnenhuisarchitectuur samen met Moods by Sarah op het lifestyle event “The Upperdeck ” in Naarden. Het event wordt geörganiseerd door Lourens Magazine op deze bijzondere locatie naast de Golfclub Naarderbos. Deze dag introduceren wij de Quick Scan, de eerste hulp bij identiteit en sfeer in uw interieur. Een uniek cadeau voor mensen die gaan samenwonen, trouwen of voor uw zakenrelaties. Twee vakvrouwen, de interieurarchitect en floral designer, komen bij u langs en geven u direct concrete woon en interieurtips. En we vertalen deze tips in een inspirerende moodboard. Kijk voor meer informatie op de blogsite van The Quick Scan.

Praxis Interieur Advies Dagen 2011

In samenwerking met een aantal Praxis vestigingen organiseert I.D. Binnenhuisarchitectuur de Praxis Interieur Advies Dagen. Op deze dagen kunt u langskomen voor een gratis interieur advies en tips over interieurstyling. Ook als u vragen heeft over uw bestaande interieur of tips kunt gebruiken, bent u natuurlijk van harte welkom.
Laat u inspireren, kijk op INTERIEUR ADVIES DAGEN voor een impressie van de Praxis Interieur Advies Dagen!

Er zijn nog geen data voor 2011 bekend.

Restylen website Woning Verkoop Presentatie

In samenwerking met Allround Fotografie zijn we druk bezig met het restylen van de website www.woningverkooppresentatie.nl. Wat is een woning verkoop presentatie? Lees meer op de website of op de pagina verkoopstyling. We hopen eind mei u het eindresultaat te kunnen laten zien!

Evenementen agenda

Kijk voor de up to date evenementen agenda in het snelmenu links op de pagina van I.D. Binnenhuisarchitectuur! Als u op de lees meer link klikt, wordt u automatisch doorgelinkt naar de website van dat evenement. ID wenst u veel wooninspiratie.

Menu

© 2010  Copyright I.D. Binnenhuisarchitectuur - Bisschopsweg 132 - 3817 BX  Amersfoort (Utrecht) - Tel. 06 - 46 28 55 69