Gratis toegang Lentebloesem Dagen

De lente staat voor de deur. En als ik aan lente denk, denk ik ook meteen aan de bloesem aan de bomen. En wat is dan een mooiere omgeving dan het Bomen Centrum Nederland om al dat pracht en praal te bezichtigen, te ervaren en thuis neer te zetten. Fleur uw interieur op met prachtige lentebloesemtakken!

I.D. Binnenhuisarchitectuur nodigt u van harte uit om op 25, 26 en 27 maart aanstaande langs te komen bij het Bomen Centrum Nederland in Baarn om daar inspiratie op te doen. Het groene paviljoen wordt door I.D. Binnenhuisarchitectuur en Moods by Sarah omgetoverd tot een weelde van bloesem. Ook is er een tafel aangekleed met speciaal door Hans Blokzijl (eigenaar BomenCentrumNederland) ontworpen Dutch Botanics serviezen.

Kom kijken, ervaar, absorbeer rust in en om het paviljoen en laat u inspireren door de workshops geörganiseerd door Sarah Dikker van Moods by Sarah.

Graag tot op een van deze gratis Lentebloesem Dagen. Wij kijken erg uit naar uw komst!

Tags:, , , ,

Menu

© 2010  Copyright I.D. Binnenhuisarchitectuur - Bisschopsweg 132 - 3817 BX  Amersfoort (Utrecht) - Tel. 06 - 46 28 55 69